Nu of nooit voor Nederland (tris)

Nu of nooit voor Nederland (tris)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels komen vandaag in actie, maar er wordt natuurlijk ook nog op diverse andere velden gevoetbald vandaag. Voor Nederland is het opnieuw do or die, terwijl ze in IJsland en Wales mogelijk aan de champagne kunnen.

Groep B:

In de groep van de Belgen zijn er nog twee belangrijke duels. Wales kan voor het eerst in 58 jaar nog eens de poorten openbeuken naar een groot toernooi. 

Dan moet het wel winnen in Bosnië-Herzegovina, terwijl dat land nog hoopt op de barrages. Cyprus wil de laatste kans grijpen tegen Israël.

Groep A:

In groep A heeft Nederland geen enkele keuze. In en tegen Kazachstan mag er absoluut niet verloren worden, liefst van al een klinkende overwinning natuurlijk.

Turkije gaat op bezoek bij Tsjechië en wil de voorsprong dat het heeft op Oranje behouden, maar dat wordt moeilijk. Al is Tsjechië - net als IJsland overigens - al geplaatst.

Groep H:

Italië, Noorwegen en Kroatië. Telkens gescheiden door twee punten gaan ze de laatste rechte lijn in. Alle drie hebben ze op papier een haalbare kaart, maar wat geeft het op het veld?

Wie verrast vandaag? Via ons krijgt u 60 euro gratis bonus. Zet die in op de Azeri en u krijgt er meer dan 650 euro voor terug. Maar er zijn nog zaakjes te doen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties