Met deze woorden zet Club Brugge spelmaker Vazquez op scherp

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Met deze woorden zet Club Brugge spelmaker Vazquez op scherp
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het is dit seizoen nog wachten op het allerbeste Club Brugge… Het is eveneens nog wachten op de allerbeste Victor Vazquez. De Spaanse spelmaker kon zijn stempel nog niet drukken op het spel van blauw-zwart. CEO Vincent Mannaert zet Vazquez nu op scherp.

Vazquez stond dit seizoen 5 keer aan de aftrap in de Jupiler Pro League, maar kon nog niet uitblinken. En dat viel ook Mannaert op. "Ik heb bij hem nog géén signalen gezien dat hij zegt: ik ga hier nog eens het verhaal van vorig jaar brengen”, klinkt het in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

"Ik ben er vrij zeker van dat Vazquez niet verwacht had nog voor Club te spelen"

Vincent Mannaert

“Ik denk dat hij met de ontgoocheling rond zijn transfer worstelt. Ik ben er vrij zeker van dat hij niet verwacht had dat hij nog bij Club Brugge zou spelen.”

Een verkeerde instelling dus… En dat beaamt ook Mannaert. “In principe zou elke speler die aan de voorbereiding begint, anders moeten denken: alsnog een transfer afdwingen door goed te spelen tot en met 31 augustus, want op het einde gebeurt nog heel veel. Maar dat is niet het geval geweest."

Krijgen we binnenkort weer de échte Vazquez te zien?

51%
49%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties