Reactie Capon lacht niet met scheidsrechter: "Dan gaan we een pak rode kaarten zien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Capon lacht niet met scheidsrechter: "Dan gaan we een pak rode kaarten zien"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Capon werd nog voor de rust naar de douches gestuurd door Serge Gumienny. De flankverdediger was dan ook niet te spreken over de spelleiding. "Ik zal morgen wel te horen krijgen dat de rode kaart voldoende was als straf."

Cédric De Volder in Brugge 

En de rode kaart voor Brecht Capon voor die tackle op José Izquierdo was ook een veel te zwaar verdict. De volledige uitleg kan je via DEZE LINK nog eens nalezen.

"Mijn mening is dezelfde als die van iedereen", vertelt Brecht Capon. "Die rode kaart was fel overdreven. Het was zwaar en zuur, maar er is achteraf niets aan te doen. Al doe ik wel mijn petje af voor de mentaliteit van mijn ploegmaats."

Het was opvallend hoe snel Serge Gumienny met de hand in de achterzak zat bij de fase. "De scheidsrechter vond het niet nodig om uitleg te geven. Ik hoorde hem enkel iets mompelen met tackle langs achteren. We gaan in de toekomst veel rode kaarten zien dan."

De scheidsrechter vond het niet nodig om uitleg te geven

Brecht Capon

Het leek er overigens op dat Capon zich revancheerde bij Izquierdo. De Colombiaan had zich enkele minuten eerder laten voelen. "Maar het was een klassieke tackle. En dat verdient geel. Net zoals het geel van Izquierdo. Dat was correct beoordeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties