Vanhaezebrouck: "Misschien is de match tegen Oostende een grotere uitdaging"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Vanhaezebrouck: "Misschien is de match tegen Oostende een grotere uitdaging"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck leek niet onder de indruk op de persconferentie in het imposante stadion van Valencia. De oefenmeester van Gent blikte met een knipoog zelfs vooruit naar de wedstrijd tegen Oostende.

Sander De Graeve in Valencia

"Of deze wedstrijd de grootste uitdaging van mijn carrière is? De Beker winnen met Kortrijk was een uitdaging, maar dat is niet gelukt. De titel winnen met Gent was een uitdaging, dat is wel gelukt. Deze match is voor ons gewoon de volgende wedstrijd", aldus Vanhaezebrouck.

"Misschien is de grootste uitdaging wel Oostende verslaan op zaterdag", gaat hij verder. Hij vreest niet echt een bepaalde speler bij de tegenpartij. "Valencia is collectief sterk. Dat Negredo niet meedoet? De coach zal zijn redenen wel hebben."

Als wij winnen, mag Valencia gerust 80% balbezit hebben

"Valencia heeft elf spelers die allemaal hun kwaliteiten wel hebben." Het wordt alleszins een gevecht om het balbezit. "In België zijn wij de meest dominante ploeg, maar bij Valencia loopt geen enkele speler die de bal niet wil hebben."

"Maar met balbezit win je geen wedstrijden, dat hebben we gezien op Zenit. Van mij mag Valencia 80% balbezit hebben, als wij de match winnen. Het wordt wel opletten met dat middenveld. Als dat goed draait, zal Valencia het spel dicteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties