Reactie Vanhaezebrouck blijft ambitieus en stelt dit doel nog in de Champions League

Vanhaezebrouck blijft ambitieus en stelt dit doel nog in de Champions League
Foto: © photonews

KAA Gent maakte dinsdagavond indruk op bezoek bij Valencia. De Belgische kampioen verloor nipt en telt zo, ondanks drie goeie matchen, amper één punt in de Champions League. Maar trainer Hein Vanhaezebrouck geeft de strijd om de derde plek nog niet op.

Manuel Gonzalez in Valencia

Aan de eerste twee plaatsen in de groep lijkt de coach van de Buffalo’s  niet meer te denken. Lyon voorbijsteken lijkt nu het ultieme doel. “Zenit telt negen punten, dus hen gaan we niet meer bijbenen.”

Derde plaats

“Wij moeten ons richten op Lyon en die derde plaats”, aldus Vanhaezebrouck. “We hebben nog twee thuismatchen om dat voor mekaar te krijgen. Maar ook Lyon speelt nog twee keer thuis.”

“Jammer genoeg hebben we niet kunnen winnen van Lyon. We hadden evengoed een punt in Sint-Petersburg kunnen pakken. En zelfs hier was een gelijkspel mogelijk. Maar we pakten de punten niet en zullen nu tot het einde moeten vechten voor de derde plaats.”

"We spelen gewoon ons systeem. Dit is wie we zijn"

Wat opmerkelijk was, is dat Vanhaezebrouck ook op bezoek bij het grote Valencia niets aan zijn formatie wijzigde. “Wij spelen gewoon ons systeem. Dit is wie we zijn”, aldus Vanhaezebrouck. “We hebben hier iets getoond, dat wel. Maar het leverde geen punten op.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties