"Ik wil geschiedenis schrijven en de top bereiken met KV Oostende"

"Ik wil geschiedenis schrijven en de top bereiken met KV Oostende"
Foto: © Photonews

KV Oostende doet het dit seizoen prima. De West-Vlamingen hebben hun succes onder meer te danken aan Gohi Bi Cyriac en Franck Berrier, maar ook aan hun sluitstuk: Didier Ovono.

De doelman is inmiddels aan zijn derde seizoen bij Oostende bezig én voelt zich heel goed in het Albertpark. “Toen ik hier tekende, heeft de voorzitter mij het project uitgelegd. Ik was heel enthousiast en nu zie ik dit ook werkelijkheid worden”, zegt Ovono in Het Laatste Nieuws.

“Ik wil geschiedenis schrijven voor deze club en daar zijn we al mee bezig: de leidersplaats na elf speeldagen, dat is nog nooit gebeurd.”

"Ik kreeg voorstellen van betere en grotere clubs, maar heb hen afgewezen"

Destijds droomde Ovono van de absolute top, maar dat is nu niet meer het geval. “Toen ik 19 jaar was, droomde ik van een topclub. Nu zijn die dromen opgeborgen en wil ik een vertegenwoordiger van KV Oostende worden. Mijn doel is niet naar een topclub verhuizen, mijn doel is de top bereiken met KVO.”

“Onlangs kreeg ik voorstellen van betere, grotere clubs uit Frankrijk, Italië en Turkije. Één voor één heb ik hen afgewezen", besluit de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties