Mourinho weigert media een goeie titel te geven: "Van mij ga je niks leuks horen"

Mourinho weigert media een goeie titel te geven: "Van mij ga je niks leuks horen"
Foto: © photonews

José Mourinho reageerde deze week nogal kregelig op twee tieners die hem in de stad langdurig aan het filmen waren. De twee kregen een uitbrander, maar op zijn persconferentie vandaag wou hij er niets meer over kwijt.

"Van mij zal je vandaag niks leuks horen. Geen leuke koppen voor in de krant”, knikte hij serieus. "Mijn privéleven en de stomme dingen die jullieaan het licht brengen, daar praat ik niet over. Daar hou ik niet van. Als het op voetbal aankomt ben ik bereid om kritiek te accepteren, zelfs als het nergens op slaat."

Bij de club kwamen ze wel met een officiële reactie. "José snapt de wetgeving rondom filmen in het openbaar, maar deze twee tieners bleven hem volgen. Hij is twintig minuten lang gefilmd, vanaf zijn huis. Hij was aan het bellen en werd meerdere keren gestoord. De manager en de club vinden dat dit de grenzen van acceptabel gedrag overschrijdt."

"José heeft zich altijd positief uitgelaten over de mensen in Londen en de manier waarop hij op straat wordt bejegend. Dit laatste voorval heeft hij ervaren als het binnendringen van zijn persoonlijke ruimte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties