De dagen van Mourinho lijken geteld

De dagen van Mourinho lijken geteld
Foto: © photonews

José Mourinho zal zijn komende wedstrijden met Chelsea maar best allemaal winnen. De positie van de Portugees staat immers zwaar ter discussie in Londen. Een volgend puntenverlies zou hem fataal worden.

Mourinho heeft Chelsea dit seizoen nog niet op de rails gekregen. Na het verlies tegen West Ham staat de miljoenenploeg op een héél teleurstellende vijftiende plaats. Iets waar eigenaar Roman Abramovich niet mee kan leven. 

De chemie tussen Mourinho en zijn spelersgroep lijkt uitgewerkt te zijn, zoals wel meer in het derde jaar onder zijn leiding. Mourinho lijkt van geen hout pijlen meer te kunnen maken. Dat hij John Terry en Eden Hazard al op de bank zwierde, werd ook niet goed onthaald in de spelersgroep.

Twee cruciale matchen

De meer ervaren spelers zouden er volgens de Engelse media al vanuit gaan dat hij binnenkort zijn koffers mag pakken. De houding van de Portugees suggereert ook dat hij zijn kalmte is verloren. De laatste weken gaat hij steeds meer in de clinch met scheidsrechters, en collega-coaches.

Deze week wordt dan ook cruciaal voor de toekomst van 'The Special One'. Chelsea neemt het op tegen Stoke City in de League Cup en in de competitie wacht Liverpool. Verlies in één van die twee matchen zou zijn lot kunnen bezegelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties