Lokeren-supporters waren op hun best: van Feestje in de file tot Grégory Mertens

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Lokeren-supporters waren op hun best: van Feestje in de file tot Grégory Mertens
Foto: © Photonews

De supporters van Lokeren hadden dit seizoen nog niet veel reden tot juichen, maar vrijdagavond was het goed prijs. De meegereisde fans toonden zich van hun beste kant en bouwden één groot feest.

Het begon nochtans niet goed voor de fans van Lokeren. Zij zaten hopeloos vast in de file en kwamen meer dan 20 minuten te laat aan in de Cristal Arena. Dat hun ploeg op dat moment al 0-1 voor stond, was uiteraard een mooie troost.

Het inspireerde de supporters zelfs tot een leuk liedje: 'Feestje in de file', klonk het gekscherend. En de supporters maakten wel meer plezier. Ze scandeerden ook de naam van hun ex-coach 'Peter Maes' en van hun nieuwe oefenmeester 'Georges Leekens'.

Maar er was ook ruimte voor een hartverwarmende actie. Het thuispubliek had een minuut geapplaudisseerd ter nagedachtenis van Grégory Mertens.

Toen een foto en tekst van de overleden Lokeren-speler op het scorebord verscheen, werd ook zijn naam gescandeerd. De supporters ontvouwden ook een gigantisch voetbalshirt met zijn rugnummer.

Een voetbalavond die door de file in het water leek te vallen, draaide zo alsnog uit op een echt feestje. En het belangrijkste: Lokeren prijkt niet langer op die laatste plek.

 

Lokeren-fans amuseren zich. "Feestje in de file" en "Peter Maes" zingen ze.

Posted by Voetbalkrant.com on vrijdag 30 oktober 2015
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties