Mourinho bijt van zich af: "Volgende keer breng ik een bril mee voor jullie"

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Mourinho bijt van zich af: "Volgende keer breng ik een bril mee voor jullie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Meteen na de wedstrijd tegen Liverpool wilde José Mourinho geen commentaar kwijt. Op de persconferentie was hij weer helemaal zichzelf. Inclusief de verwijten richting pers en scheidsrechter.

Hoe lang blijft Mourinho nog coach van Chelsea? Het is de vraag die zowat de hele voetbalwereld bezighoudt. Een nederlaag tegen Liverpool leek dodelijk te worden voor de Portugees, maar die zegt zich voorlopig nog geen zorgen te maken over zijn job.

"Neen, ik denk niet dat dit mijn laatste wedstrijd was"

"Neen, ik denk niet dat dit mijn laatste wedstrijd was" en "Ja, ik geloof dat ik de tijd krijg om dit om te keren", zo liet Mourinho verstaan op de persconferentie. Ook Sky Sports lijkt ervan overtuigd dat de Portugees nog niet direct aan de deur zal gezet worden.

Intussen kregen de journalisten er wel van langs op de persconferentie. Mourinho klaagde over een gebrek aan respect tegenover zijn spelers, al wilde hij niet specifiek uitspreken van wiens kant.

Dat hij opnieuw niet tevreden was over de scheidsrechter was echter wel duidelijk. Zo wees hij er onder meer op dat Chelsea een tegendoelpunt kreeg na twee minuten en 35 seconden in de blessuretijd van de eerste helft, terwijl er slechts twee minuten extra waren toegekend.

"Ik zal jullie 5 procent persoonlijkheid geven"

Bij de vraag om verduidelijking reageerde hij als volgt: "Jullie zijn intelligent. Als jullie het wilen schrijven, doen jullie dat. Als jullie dat niet willen, dan niet."

"Bij de volgende persconferentie breng ik jullie een mooie bril mee. Dan zullen jullie de wedstrijd beter zien. Of ik zal jullie 5 procent persoonlijkheid geven dan kunnen jullie zeggen wat jullie zien. Dan zijn jullie er niet bang van."

Toch ook een positieve noot voor The Special One. De supporters betuigden hun steun aan Mourinho en dat deed de manager duidelijk deugd. De naam van de coach werd tijdens de match gescandeerd, ook nadat Chelsea op achterstand was gekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties