Anderlecht houdt twee nieuwe sites boven de doopvont

Anderlecht houdt twee nieuwe sites boven de doopvont
Foto: © SC

Zowel de vrouwen als de jeugd van Anderlecht hebben een gloednieuwe site gekregen. Een mooi initiatief waarbij de club laat zien dat alle geledingen van paars-wit in volle groei zijn.

De jeugdopleiding is sinds enkele jaren een prioriteit voor RSC Anderlecht. Na een inloopperiode van enkele weken is de club verheugd een nieuwe website aan te bieden die helemaal aan de jeugdopleiding gewijd is.

"De site is eenvoudig en is vooral bestemd om onze supporters op de hoogte te houden van de kalender en de resultaten van de jeugdploegen. De website maakt het ook makkelijker voor ouders die vragen hebben in verband met de jeugdopleiding om in contact te komen met de club", verklaart directeur communicatie David Steegen.

Ontdek hem HIER.

Ook nieuwe vrouwensite

En ook de vrouwen kregen een gloednieuwe webstek. Vrouwenvoetbal begint steeds meer bekendheid te krijgen in ons land en dan mag de toonaangevende club van het land niet ontbreken.

Anderlecht heeft immers maar liefst vijf vrouwenteams. Ook hier kan je de laatste nieuwtjes, foto's, video's, de kern, kalender en zoveel meer vinden. 

Ontdek de vrouwensite HIER!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties