Reactie Dejaegere klom uit een dal: "Ik zat héél diep"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Dejaegere klom uit een dal: "Ik zat héél diep"
Foto: © photonews

Woensdagavond omstreeks kwart over elf stond Dejaegere met een gelukzalige glimlach in de mixed zone. Spoel anderhalve week terug en Vanhaezebrouck haalt een paar meter verder op de persconferentie de botte bijl boven voor Simon en Dejaegere. Het kan snel gaan in voetbal.

"Ik heb hier heel hard naar uitgekeken", aldus Dejaegere die niet meer in de Champions League speelde sinds zijn rode kaart tegen Lyon. "Ik kreeg opnieuw kippenvel toen die hymne gespeeld werd. Dit was echt een plezante match om te spelen."

Het kwam van pas na de mokerslag van anderhalve week terug. "Ik heb enorm veel steun gehad van mijn ouders en mijn vriendin. Ik zat mentaal heel, heel diep",  geeft Dejaegere aan. "Iedereen kent mij en weet dat ik er álles voor doe."

Die blessure? Ik moest toch wat tijdrekken, hé

"Je kan niet winnen tegen de coach. Het enige wat je kan doen is hard werken en je kans grijpen. Dat heb ik gedaan. Als voetballer moet je vooruit en er alles uithalen wat erin zit. Hij stelt altijd de beste ploeg op, dus je mag zijn vertrouwen niet verwaarlozen."

Aan het eind was het nog even schrikken. Dejaegere ging kermend neer en moest gewisseld worden. "Ik zat er gewoonweg door. Een blessure is het niet, hoor. Ik moest ook nog wat tijdrekken, hé", knipoogt Dejaegere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties