Reactie Napoli steekt er met met kop en schouders bovenuit, maar: "Club moet nu wel punten pakken tegen hen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 13 reacties
Napoli steekt er met met kop en schouders bovenuit, maar: "Club moet nu wel punten pakken tegen hen"
Foto: © Photonews

Club Brugge deed gisteren wat het moest doen: winnen van Legia Warschau en op die manier de deur op een kier houden om ook na de jaarwisseling nog actief te zijn op het Europese toneel. Maar dan volgt er nu wel een enorm lastige opdracht.

Eind november komt SSC Napoli op bezoek in het Jan Breydelstadion. Club Brugge moet punten pakken om de kansen op Europese overwintering in eigen handen te houden. 

"De Italianen steken er in onze groep met kop en schouders bovenuit", weet ook Michel Preud'homme. "Napoli is ondertussen al zeker van een plaatsje in de volgende ronde, maar ik ken hun plan niet voor de komende wedstrijden."

Napoli steekt er in onze groep met kop en schouders bovenuit

Michel Preud'homme

Maar ook de oefenmeester beseft dat blauw-zwart iets moet rapen. "We zullen dus iets moeten doen. Club Brugge zal groots moeten spelen om hen te verschalken. Maar vergeet ook niet dat FC Midtjylland een lastige verplaatsing naar Polen te wachten staat."

Thuis winnen, buitenshuis iets rapen

"We wisten voor de wedstrijd van gisteren dat het de bedoeling was om onze twee thuiswedstrijden te winnen", heeft Timmy Simons vertrouwen in de afloop. "Maar dan moeten we buitenshuis ook nog iets rapen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties