Beerschot-Wilrijk is klaar voor de topper!

Caroline Tonnelier
| 10 reacties

Woensdag staat in derde klasse de topper tussen Beerschot-Wilrijk en Oosterzonen op het programma. De koploper lijkt alvast klaar voor het duel tegen de nummer twee.

Oosterzonen kwam gisteren al in actie tegen Hasselt en won die wedstrijd met 3-2. Beerschot-Wilrijk tegen Hoogstraten, dat vorige week nog met zware 1-7 cijfers verloor van Tempo Overijse, niet onderdoen.

Het werd uiteindelijk een vrij eenvoudige zege voor de thuisploeg. Beerschot-Wilrijk kwam in de eerste helft op voorsprong via Ventose. Een verdiende voorsprong, die in de tweede helft ook nog verdubbeld werd.

Na een knappe aanval maakte Vansimpsen er 2-0 van, meteen ook de eindstand. Beerschot-Wilrijk komt met een bonus van vier punten aan de aftrap van de topper tegen Oosterzonen.