Genk-fans deden het in minuut negen: 'Vossen Judas', maar dan...

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 43 reacties
Genk-fans deden het in minuut negen: 'Vossen Judas', maar dan...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen speelde vandaag voor het eerst tegen 'zijn' KRC Genk. De aanvaller werd door zijn voormalige fans dan ook danig op de korrel genomen. Maar toen moest Vossen zijn moment natuurlijk nog komen...

Het steekspel tussen beide supportersgroepen begon al voor het eerste fluitsignaal. De mama van Jelle Vossen werd door de meegereisde Limburgers - respect: nul - het oudste beroep ter wereld toegedicht, terwijl er "Jelle is van ons" weerklonk uit de Brugse vakken. 

Maar de supporters van KRC Genk hadden hun plannetje uitgedokterd voor minuut negen, niet toevallig het rugnummer van Vossen. Er werden blaadjes omhooggehouden met de beeltenis van de Eigenbilzenaar erop, gevolgd door een rituele verbanding van het papier.

De kwaliteit van de foto is niet om over naar huis te schrijven, maar het geeft wel een indruk van de actie. Er was overigens ook een spandoek te zien in het Genkse vak: 'Vossen Judas'. En die tekst heeft natuurlijk geen extra uitleg nodig om te begrijpen.

Hij is te zwak voor Engeland

fans KRC Genk

Vossen liet het zelf allemaal over zich heen gaan, maar een kwartiertje voor tijd haalde de aanvaller zijn gram. En hoe? De voormalige aanvoerder van de Smurfen tikte de 1-0 tegen de touwen. De Club-fans werden gek! Die van Genk ook...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties