Beerschot-Wilrijk gaat op weekend naar Hamoir: "Hopelijk kunnen we op de terugweg een pintje drinken"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 10 reacties
Beerschot-Wilrijk gaat op weekend naar Hamoir: "Hopelijk kunnen we op de terugweg een pintje drinken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk trekt zondag voor het eerst sinds de herlancering van de fusieclub met veel druk naar een wedstrijd. De paarshemden moeten na een nul op zes namelijk winnen bij... RRC Hamoir.

"Ik weet eerlijk gezegd bitter weinig over RRC Hamoir", lacht Jaric Schaessens. "Het zal een ploeg zijn die de voet niet terugtrekt in duel. Maar dat zijn we ondertussen al gewend."

En KFCO Beerschot-Wilrijk moet winnen in het verre Luik. "Het is de eerste keer dat ik hier een nul op zes meemaak", gaat de middenvelder verder. "Maar het tast de sfeer niet aan. Al is het wel iets stiller in de kleedkamer."

Hamoir wordt geen weekendje weg

Jaric Schaessens

Leuk extraatje: de Mannekens spelen pas op zondag, maar vertrekken een dag eerder al naar Hamoir. "We trainen zaterdag nog en stappen dan de bus op. Maar het is geen weekendje weg, hoor."

"Ik vind het een goed initiatief dat we in de buurt overnachten", besluit Schaessens. "Het is niet gemakkelijk om te voetballen als je net honderdzestig kilometer in een bus hebt gezeten. En hopelijk kunnen we op de terugweg een pintje drinken." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties