Overzicht Ligue 1: PSG nu al herfstkampioen, grote zorgen bij Lille

PSG hakt hekkensluiter Troyes in mootjes

Overzicht Ligue 1: PSG nu al herfstkampioen, grote zorgen bij Lille
Foto: © Photonews

PSG mocht het tegen hekkensluiter Troyes opnemen. De kloof in de stand was na amper 14 speeldagen al 33(!) punten. Appeltje-eitje dus voor Zlatan en co.

Angers - Lille 2-0

Angers doet het dit seizoen uitstekend en is na een 2-0 zege tegen Lille voorlopig de eerste achtervolger van leider PSG. De Noord-Fransen zien het degradatiespook steeds nadrukkelijker opdoemen. Lille staat momenteel immers 18e in de Ligue 1

PSG - Troyes 4-1 

Ibrahimovic scoorde een elfmeter en staat zo op 16 doelpunten in de laatste zeventien wedstrijden voor PSG en Zweden samen. Alsof hij elke maand dat hij ouder wordt nog een trapje beter wordt.

Cavani had PSG snel op voorsprong gezet, na de koffie deden Kurzawa en Augustin ook nog hun duit in het zakje. Ayasse redde nog de eer voor de bezoekers in blessuretijd. Een erg mooie, maar zakelijke overwinning dus voor de Parijzenaars.

De score had zeker nog hoger kunnen oplopen, maar Cavani & co misten nog enkele uitgelezen mogelijkheden. Voor Troyes ziet het er steeds benarder uit, PSG staat voorlopig 16(!) punten los in de stand en is vier speeldagen voor het einde van de heenronde al herfstkampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties