Ref kwam trainer Beerschot-Wilrijk de levieten lezen: "Dit laat ik nooit meer toe!"

Ref kwam trainer Beerschot-Wilrijk de levieten lezen: "Dit laat ik nooit meer toe!"
Foto: © SC

Vreemde gebeurtenis afgelopen weekend Beerschot-Wilrijk-Ciney. Tijdens de rust liep scheidsrechter Jurgen Brinckman de kleedkamer van de Ratten binnen om Urbain Spaenhoven op zijn plaats te zetten.

Spaenhoven en zijn spelers keken verwonderd op. "Ik had inderdaad commentaar gegeven bij een bepaalde fase die ik onterecht in ons nadeel gefloten vond, maar ik ga ook niet als een pop blijven voor mijn dug out staan. Ik reageer op dat moment emotioneel."

"Met de rust was die fase al tien minuten gepasseerd en ik dacht er al niet meer aan tot de ref in de kleedkamer stond en me zei dat ik het publiek aan het opjennen was. Dat was absoluut niet mijn bedoeling. Maar ik heb het nog nooit meegemaakt dat de ref tijdens de rust me de levieten komt lezen, jongens als Losada ook niet."

Ik heb hem gezegd dat hij een goeie match floot

Maar Spaenhoven benadrukt wel dat er niets is blijven hangen. "Ik heb hem ook achteraf gezegd dat hij een goeie match floot. Ik ken hem al lang en ik vind hem een goeie ref. Eén ding wil ik wel zeggen: dit ga ik nooit meer toelaten. De rust is er om bij te sturen als coach. Het gesprek in de kleedkamer ging enkel over die actie van de ref. Dat nooit meer!", aldus Spaenhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties