Reactie Coaches waren het eens: "Hij maakte het verschil"

Aernout Van Lindt Sander De Graeve
Aernout Van Lindt en Sander De Graeve vanuit Gent
| 7 reacties
Coaches waren het eens: "Hij maakte het verschil"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zijn doelpunt in minuut 95 maakte het verschil tussen een verlies en een gelijkspel. Maar de 94 minuten daarvoor toonde Moses Simon ook al dat hij stilaan op de weg terug is. Continu dreigend, steevast sterk, vaak fluks. Daar was iedereen het over eens.

"Asare en Moses Simon waren de mannen van dienst vandaag", klonk het bij Hein Vanhaezebrouck. "Zeker in de eerste helft kwam er van hun kant enorm veel gevaar."

We moeten geduld met hem hebben -

Hein Vanhaezebrouck

"Hij was heel blij met zijn doelpunt, maar ik was ook heel blij voor hem", stak de Gentse oefenmeester zijn trots niet onder stoelen of banken. "Ik vond hem dinsdag al een van de lichtpunten, nu was hij nog beter."

"Hij zal nog moeilijke momenten in zijn carrière hebben, maar hij is er goed mee omgegeaan. Als er een speler is die ik het gunde, dan wel hem", gaf ook kapitein Kums een woordje van appreciatie aan zijn poulain. "Simon is back", riep hij hem nog toe. 

"Laat ons nu maar geduld hebben met hem. Maar hij wordt geleidelijk aan beter en als we dat geduld kunnen opbrengen, dan kan het ook enkel in stijgende lijn gaan", vond Vanhaezebrouck nog.

Hij bracht ons in de problemen -

Ook Francky Dury was overigens onder de indruk van de gesel van zijn verdediging: "Dat was een van onze problemen. Saief en Simon konden te veel in de hoeken lopen en zo moest ons centrum te vaak uitstappen."

De goalgetter zelf dan? Ook die was bijzonder happy met zijn doelpunt vandaag. Met een brede glimlach sprak hij de pers toe. "Eindelijk" leek van zijn gezicht af te stralen. "Ik wil God danken voor dit doelpunt", aldus de doelpuntenmaker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties