Ai... Watford heeft slecht nieuws voor Obbi Oulare

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Ai... Watford heeft slecht nieuws voor Obbi Oulare
Foto: © photonews

Nog geen seconde speelde Obbi Oulare sinds hij Club Brugge afgelopen zomer inruilde voor Watford. En afgaande op de woorden van trainer Quique Sanchez Flores lijkt daar niet snel verandering in te komen…

Sanchez Flores liet op een persconferentie namelijk uitschijnen dat hij er in januari maar wat graag nog een extra spits wil bijhalen. “We moet rekening houden met schorsingen, blessures en de lengte van het seizoen”, klonk het bij de trainer.

En dat is dus slecht nieuws voor Obbi Oulare, die nog niet één keer op het veld verscheen bij het A-elftal van Watford. “Er is een groep spelers die voor aanvang van het seizoen al klaar was om te spelen, maar er is ook een groep met spelers die een project zijn", aldus Sanchez Flores.

"In de toekomst zal hij er klaar voor zijn"

Quique Sanchez Flores

En Oulare is zo’n project. “Dat is inderdaad het geval voor hem”, gaat Sanchez Flores verder. “Hij is 19 jaar oud, maar geduldig. We hebben vertrouwen in zijn potentieel. Hij traint goed en is ondertussen al een betere speler geworden. In de toekomst zal hij er klaar voor zijn”, besluit de trainer van The Hornets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties