Superster PSG gaat voor vuurwerk zorgen op de transfermarkt

Briers Philippe
| 6 reacties
Superster PSG gaat voor vuurwerk zorgen op de transfermarkt
Foto: © SC

Edinson Cavani is ongelukkig bij PSG en heeft zijn zinnen gezet op een transfer. De Parijzenaars gaan een transfer niet in de weg staan.

Edinson Cavani wil weg uit Parijs. In de lichtstad staat hij al drie jaar in de schaduw van die andere absolute topper Zlatan Ibrahimovic. De Uruguayaan wordt er op de linkerflank uitgespeeld, terwijl hij de voorkeur geeft aan de positie van diepe spits. Dat is net de plek van de onaantastbare Ibrahimovic.

Afkoopsom

De Parijzenaars willen nog 44 miljoen euro vangen voor hun sluipschutter. De interesse van Arsenal is langer bekend. Nu willen Manchester United en Chelsea zich ook betrekken bij de transfergesprekken.

Ontbrekende puzzelstuk

Manchester United doet dit seizoen nog eens volop mee voor de titel en verhoogt daarom best zijn matige doelpuntenproductie. Bij de Mancunians scoorde zelfs middenvelder Juan Mata al meer dan de spitsen Wayne Rooney en Anthony Martial.

Bij Chelsea willen ze na een barslechte start het tij nog keren. De slechte vorm van Diego Costa en de mislukte transfer van Falcao kunnen de Londenaars wel eens tot transferactiviteit dwingen. Ze hebben bij Chelsea de laatste jaren slechte ervaringen met dure winteraankopen, het is afwachten of ze opnieuw het risico nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties