Anderlecht geeft nieuwste ontdekking contract voor vijf jaar

Anderlecht geeft nieuwste ontdekking contract voor vijf jaar
Foto: © photonews

Anderlecht heeft maandagavond bekendgemaakt dat het Dodi Lukebakio, de dribbelvaardige flankspeler die steeds meer aan de oppervlakte komt, een contract gegeven heeft voor de volgende vijf seizoenen. Dodi maakte dit seizoen zijn debuut bij de hoofdmacht en in Neerpede geloven ze sterk in hem.

“We bieden Dodi een contract voor vijf seizoenen aan. Dat wil zeggen dat we geloven in zijn talent en kwaliteiten. Het is nu aan hem om de stappen te zetten om een volwaardige profvoetballer te worden, maar we zijn ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om dit waar te maken”, aldus algemeen manager Herman Van Holsbeeck. 

Lukebakio reageerde ook reeds. “Ik zou de club en de coach willen bedanken voor de kans die ze mij geven. Ik blijf met beide voeten op grond, want dit is nog maar het begin van mijn carrière. Ik zal hard werken om stap per stap meer kansen te krijgen in het eerste elftal van RSCA”, vertelde hij.

Lukebakio maakte bij de beloften indruk met zijn slangenbewegingen, goals en dribbels. De 17-jarige flankspeler krijgt van Besnik Hasi steeds meer kansen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties