Meunier dankt 'moeder natuur' voor "perfecte timing"

Redactie
| 2 reacties
Meunier dankt 'moeder natuur' voor "perfecte timing"
Foto: © Photonews

Thomas Meunier speelt donderdag op het veld van Midtjylland op een wolk. Maandag werd de rechtsachter van Club Brugge immers voor de eerste keer vader. "De timing kon niet beter", aldus Meunier.

Zoon Landrys woog bij de geboorte 3,5 kg. “Het was gepland voor 14 december. Met ons druk programma en vooral de reis naar Denemarken voor de deur was het uiteraard hopen dat ik de geboorte op de eerste rij kon meemaken. In de nacht van zondag op maandag kwam er bij Deborah plots ‘leven in de brouwerij’", vertelt hij op de site van Club.

"Van een perfecte timing gesproken. Relatief ontspannen konden we in de wagen stappen op weg naar het AZ Sint-Jan in Brugge. De bevalling werd probleemloos ingeleid en precies om 13 uur vond de gynaecoloog de tijd rijp om naar de verloskamer te gaan."

Ik kon nog net de tranen onderdrukken, maar het scheelde niet veel

"Vijf minuten later al werd onze Landrys op de wereld gezet. Een emotioneel moment ? Uiteraard laat zoiets je niet onberoerd. Traantjes kon ik nog net onderdrukken, maar veel heeft het toch niet gescheeld. Ikzelf ben alleszins zeer blij zonder stress naar Denemarken te kunnen afreizen. Moeder en zoon mogen vrijdag de kraamkliniek verlaten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties