Reactie Engels verwijst Duarte naar tribune, Preud'homme legt uit

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 6 reacties
Engels verwijst Duarte naar tribune, Preud'homme legt uit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Engels zat gisteren voor het eerst in de wedstrijdselectie van Club Brugge. De verdediger was meer dan een jaar buiten strijd. Opvallend: hij kreeg de voorkeur op Oscar Duarte en mocht invallen.

Jawel, Michel Preud'homme had voor Oscar Duarte - vorig seizoen één van de sterkhouders bij Club Brugge - geen plaats op het wedstrijdblad. In de plaats mocht Bjorn Engels zijn plunje eindelijk nog eens aantrekken.

"Het doet deugd dat Engels terug is", aldus een tevreden Michel Preud'homme. "Hij stond de voorbije weken te popelen, maar dit was het juiste moment."

Bjorn Engels is de enige in mijn kern die zo'n duel kan aangaan

Michel Preud'homme

De Luikenaar doelt namelijk op de wedstrijd. "FC Midtjylland had met Paul Onuachu een grote en sterke spits op de bank zitten. Engels is de enige in mijn kern die het duel kan aangaan met zo'n jongen."

Wederoptreden!

In de slotfase gooide MPH Engels - zowat tegelijkertijd met Onuachu - tussen de krijtlijnen. Dat was ook meteen het lichtpunt van de avond: blauw-zwart heeft er een wintertransfer bij.

"De uitschakeling is jammer", vertelt Engels. "Maar ik ben stiekem toch een beetje blij met mijn minuten. Het voelde goed om opnieuw in duel te kunnen gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties