Reactie Preud'homme zalft en analyseert: "Toch heeft Club Brugge de doelstellingen gehaald"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 140 reacties
Preud'homme zalft en analyseert: "Toch heeft Club Brugge de doelstellingen gehaald"
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme zag Club Brugge gisteren een slechte eerste helft spelen die na de koffie niet meer kon worden rechtgetrokken. De Luikenaar was hard in zijn analyse, maar zalfde zijn spelers tegelijkertijd.

Meteen na het laatste fluitsignaal was Michel Preud'homme (in DIT ARTIKEL, nvdr.) snoeihard voor zijn elftal. "We stonden in de eerste helft te wachten tot FC Midtjylland scoorde. Mijn spelers leken net paaltjes."

Op de persbabbel was de Luikenaar al even bekoeld. "We hebben er alles aan gedaan. Maar het is lastig voetballen tegen een team dat er alles aan doet om het voetbal af te breken."

FC Midtjylland deed er alles aan om het voetbal af te breken

Michel Preud'homme

"Toch hebben we onze doelstellingen gehaald", verrast MPH. "Het was onze bedoeling om ons te kwalificeren voor de groepsfase in de Europa League. En door de vele geblesseerden wilden we niet te veel achterstand oplopen in de competitie."

De Europese uitschakeling komt extra hard aan na het boerenjaar van vorig seizoen. "Maar toen zat alles mee. Het eerste doelpunt bij SSC Napoli en het doelpunt hier in Denemarken zijn identiek. Soms zijn er van die momenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties