Nachtje stappen met vrouw van Frank Raes had serieuze gevolgen voor Herman Brusselmans...

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Nachtje stappen met vrouw van Frank Raes had serieuze gevolgen voor Herman Brusselmans...
Foto: © photonews

Herman Brusselmans is de laatste tijd opnieuw alomtegenwoordig. De schrijver was analist bij AA Gent-Zenit, maar zit ook vaak in de Slimste Mens ter Wereld. Waar hij niet verschijnt, is in Extra Time. Maar daar is blijkbaar een goede reden voor…

Toen er maandagavond een vraag over Extra Time in het programma zat, vroeg presentator Erik Van Looy aan Brusselmans waarom die nooit bij Frank Raes aan de tafel zit. De schrijver kwam met een ernstig antwoord op de proppen. Al weet je dat bij Brusselmans natuurlijk nooit zeker…

“Ik zat vroeger nog in Studio 1 (de voorganger van Extra Time, nvdr.), maar ik ben nooit gevraagd voor Extra Time. Het is allemaal een beetje kleinmenselijk, maar wat ik nu vertel is wel de waarheid…”

"Er is niets gebeurd met Cath Luyten... Ik wilde niet"

Herman Brusselmans

“Ik ben ooit eens een nacht op stap geweest met Cath Luyten, de vrouw van Frank Raes, en Frank dacht dat er iets gebeurd was. Wat niet het geval was. Maar Frank dacht van wel en daarom word ik sindsdien niet meer gevraagd.”

Het andere jurylid, Bart Cannaerts, geloofde zijn oren niet. “Maar Herman, is er dan echt niets gebeurd?” vroeg hij zich af. “Neen, er is niets gebeurd. Ik wilde niet”, besloot Brusselmans droogjes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties