Sensationele overstap in de maak? ‘Mourinho gaat aan de slag bij andere Engelse topclub’

Redactie
| 13 reacties
Sensationele overstap in de maak? ‘Mourinho gaat aan de slag bij andere Engelse topclub’
Foto: photonews

José Mourinho is nog maar pas ontslagen bij Chelsea, of de geruchtenmolen draait al op volle toeren. Als we de laatste berichten mogen geloven, dan zou de Portugees misschien wel eens aan de slag kunnen gaan bij… Manchester United!

Nog geen 24 uur na zijn ontslag wordt Mourinho dus al in verband gebracht met een overstap naar één van de grote concurrenten van Chelsea. Louis van Gaal doet het niet bepaald geweldig bij Manchester United en daarom steken de geruchten omtrent de komst van Mourinho de kop op.

Mourinho was enkele jaren geleden al in beeld om Sir Alex Ferguson op te volgen op Old Trafford, maar toen was niet iedereen bij de Engelse recordkampioen zo happig om The Special One te verwelkomen. Uiteindelijk werd er voor David Moyes gekozen.

"Van Gaal moet op zijn hoede zijn"

Paul Merson

Maar volgens analist Paul Merson (ex-Arsenal) bedenken The Mancunians zich nu misschien wel. “De eigenaren van United willen Europees succes, en net in de Champions League kon van Gaal geen potten breken.”

“De Nederlander moet dan ook op zijn hoede zijn, nu één van de beste coaches ter wereld een vrij man is", besluit Merson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties