Ondanks koppositie ziet Colpaert werkpunten bij Antwerp: "Dit is niet onze gewoonte"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Ondanks koppositie ziet Colpaert werkpunten bij Antwerp: "Dit is niet onze gewoonte"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC toonde zich woensdagavond de sterkste in de topper tegen Eupen. De oudste club van ons land staat zo opnieuw aan de leiding in tweede klasse, maar toch waren er tegen Eupen ook enkele mindere zaken te noteren…

Zo slikte The Great Old voor het eerst dit seizoen drie doelpunten in een en dezelfde wedstrijd. Het aantal geïncasseerde goals liep op die manier op van vijf naar acht.

“Het is niet onze gewoonte om zoveel doelpunten te slikken”, gaf verdediger Steve Colpaert na afloop van de match toe. “Maar ik gaf het ook na de match tegen Dessel al aan: een doelpunt tegen krijgen is niet zo erg als je zelf een keert meer tot scoren komt.”

Gebrek aan concentratie

Maar hoe kwam het dan dat Antwerp plots drie goals tegen kreeg? “We hebben enkele foutjes gemaakt, bij het tweede doelpunt bijvoorbeeld. We lieten een speler van Eupen helemaal alleen, dat is toch een gebrek aan concentratie”, aldus Colpaert.

“Toch was het een leuke en onderhoudende wedstrijd. We zijn naar Eupen gekomen om te winnen, en dus is dit een bevredigend resultaat voor ons. Een fantastisch resultaat zelfs.”

Patro Eisden

En nu wacht Patro Eisden Maasmechelen. “Het wordt geen makkelijke match. In de heenronde bracht Patro ons al in de problemen. Het is een ploeg die zich terugtrekt op de eigen helft en alles goed gesloten houdt.”

“Maar… We moeten die match in Maasmechelen gewoon winnen. Als we dat niet doen, dan is de zege tegen Eupen gewoon voor niets geweest. Dat zou zonde zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties