Straf: Hazard en co zetten scheve situatie recht ondanks vroege uitsluiting

Caroline Tonnelier

Na 38 minuten voetballen zag het er slecht uit voor Borussia Mönchengladbach. 0-1 op het scorebord en een rode kaart voor Xhaka: de kans dat ze dat nog recht konden zetten, leek klein.

Toch was dat exact wat Gladbach deed. Net voor de pauze gaf Stindl zijn team hoop en vroeg in de tweede helft was het zelfs al 2-1. Nordveit was de man die voor de voorsprong zorgde tegen Darmstadt 98.

De bezoekers herstelden zich echter: Wagner zorgde voor de gelijkmaker. In de 86e minuut, toen Hazard al vervangen was, besliste Wendt de wedstrijd in het voordeel van Gladbach.