Reactie Uitblinker Trossard stelt OHL-fans gerust: "Ik wil nu niet terug naar Genk"

Uitblinker Trossard stelt OHL-fans gerust: "Ik wil nu niet terug naar Genk"
Foto: © photonews

We hebben zaterdagavond genoten van het voetbaltalent van Leandro Trossard. Het 21-jarige goudhaantje is dé beste zomertransfer van de Vlaams-Brabanders. En als het aan hem ligt, zal dat nog zeker tot het einde van het jaar duren.

Er zijn immers geruchten dat Genk Trossard al wil terughalen bij de winterstop, maar daar denkt de protagonist helemaal niet aan. Hij wil het seizoen uitdoen bij OHL. "Er is ook nog niet over gesproken met Genk", haalt hij de schouders op. "Ik zit hier goed en wil het seizoen hier uitdoen."

"Moest Genk mij iets vragen, ga ik hen dat ook zeggen. Ik voel me hier goed, ik maak progressie en heb een goeie relatie met de supporters. Ik zie geen reden waarom ik in januari zou teruggaan naar Genk."

Ik voel me klaar voor Genk, maar dat wil ik bij OHL bewijzen

Eigenlijk stelt de vraag zich ook niet direct, want Trossard is uitgeleend tot en met het einde van het seizoen. "Ja, ik heb getekend voor het hele seizoen en ben van plan me daaraan te houden. Ik heb de club nodig en zij hebben mij nodig. Ik kan hier blijven evolueren om sterker terug te gaan naar Genk."

Trossard lijkt een verhaal te worden zoals dat van Jelle Vossen, die ook sterker terugkwam na zijn uitleenbeurt aan Cercle. "Misschien wel ja. Ik ben nu wel al enkele jaren uitgeleend, maar ik voel me sterker nu. Ik ben klaar voor Genk, maar ik wil dat hier eerst bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties