‘Aleksandar Mitrovic krijgt straks serieuze concurrentie van… Belgische spits’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
‘Aleksandar Mitrovic krijgt straks serieuze concurrentie van… Belgische spits’
Foto: © photonews

Het eerste seizoen van Aleksandar Mitrovic bij Newcastle United verloopt niet bepaald vlekkeloos. De man die RSC Anderlecht afgelopen zomer iets meer dan 20 miljoen euro opleverde kon zich nog niet helemaal doorzetten. En binnenkort krijgt hij mogelijk een flinke concurrent…

Newcastle United, dat dit seizoen erg teleurstelt en pas 17e staat in de Premier League, wil zich in januari namelijk versterken. Een extra spits is meer dan welkom en The Magpies zouden hun oog op Michy Batshuayi laten vallen hebben.

Na Arsenal, Chelsea, Tottenham en Crystal Palace is Newcastle reeds de zoveelste Engelse club die interesse toont in de Rode Duivel. Batshuayi doet het prima bij Olympique Marseille en bekroont dat mogelijk al in januari met een transfer naar de Premier League.

Heeft Batshuayi zin in degradatiestrijd?

Marseille wil alvast meewerken aan een transfer, zo viel de voorbije dagen te lezen. (kom er hier meer over te weten) Maar of Batshuayi veel zin heeft om in Engeland tegen de degradatie te gaan vechten… Dat durven we te betwijfelen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties