Winterstop in met gemengde gevoelens bij Beerschot-Wilrijk

Redactie
| 0 reacties
Winterstop in met gemengde gevoelens bij Beerschot-Wilrijk
Foto: © photonews

Beerschot-Wilrijk heeft het jaar positief kunnen afsluiten met een zes op zes. De Ratten vonden de laatste weken ook stilaan hun beste voetbal terug en dus gaan ze nu genieten van een welverdiende vakantie.

Jimmy De Jonghe vindt het aan de ene kant wel spijtig dat er nu een onderbreking komt. “Ja, misschien wel omdat we nu in een positieve flow zitten. Voor de meeste spelers kan de winterstop echter wel eens goed doen. Niet alleen op conditioneel vlak maar eveneens mentaal", vertelt hij op de clubsite.

"We gaan met een goed gevoel die pauze in. Met dat perfect gevoel en ons volledig legioen achter ons, kunnen we de tweede helft van de competitie ongetwijfeld aanvatten met een zege tegen Tempo Overijse. We moeten de huidige lijn dan doorzetten."

"In het begin van het seizoen zaten we met drie uitmatchen op rij. Daarom is het nu eens positief dat we enkele thuismatchen achtereenvolgens op het programma hebben staan. Dat zou het ook enigszins makkelijker kunnen maken", besluit de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties