Ieren zijn onbevreesd: "Op onze dag kunnen we België aan"

Ieren zijn onbevreesd: "Op onze dag kunnen we België aan"
Foto: © photonews

Ierland is één van onze tegenstanders op het komende EK. Naast Italië en Zweden lijken zij het zwakke broertje te worden, maar onderschatting is des duivels. Daarbij waarschuwt Seamus Coleman al dat er van angst geen sprake is.

"Het is een moeilijke loting, maar dat kan je verwachten als je op een EK zit", aldus Coleman. "Maar wij kijken er alvast niet naar als 'de groep des doods'. We speelden al een goeie wedstrijd tegen Zweden. België is een topploeg, maar onthou dat wij Duitsland klopten. En Italië is altijd een goeie ploeg."

Coleman is niet van plan zich neer te leggen bij een meelopersrol. "We willen de groep overleven, we gaan er niet gewoon naartoe om deel te nemen. Ik denk niet dat veel teams gelukkig zullen geweest zijn om ons te loten. We weten waartoe België in staat is", aldus de ploegmaat van Kevin Mirallas en Romelu Lukaku bij Everton.

"Ze hebben een fantastisch team en zijn het opkomende team in Europa. Met de spelers die zij hebben... Maar op onze goeie dag kunnen we een resultaat tegen hen neerzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties