"Ancelotti heeft alvast deze namen op verlanglijstje staan voor komende zomer"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
"Ancelotti heeft alvast deze namen op verlanglijstje staan voor komende zomer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds vorige week weten we dat Carlo Ancelotti volgend seizoen het roer overneemt bij Bayern München. De topcoach zou zijn transferlijstje al ingediend hebben, met daarop vier namen.

In München moeten ze serieus rekening houden met een mogelijk vertrek van Robert Lewandowski. Real Madrid aast immers op de diensten van de spits en die gaf al aan een overgang naar de Koninklijke helemaal te zien zitten.

Een nieuwe aanvaller kan dus niet ontbreken op het lijstje van Ancelotti. Gonzalo Higuaín, de huidige topschutter in de Serie A. zou alvast op nummer één staan. De Italiaanse coach gaf in het verleden al aan dat hij de voormalige spits van Real Madrid graag aan de slag zou zien bij zijn nieuwe club.

Eerder meldde Sky Sport Italia ook al dat Ancelotti de polyvalente Bernardeschi zou willen weghalen bij Fiorentina. Het 21-jarige toptalent zou als flankspeler gehaald worden, al kan hij ook centraal uitgespeeld worden. 

Als Ancelotti in de Serie A zou gaan shoppen, dan denkt hij verder ook aan Dybala of Insigne als alternatieven. Dat vertelde hij zelf vorige maand nog in een interview bij Radio Anch'Io. Buiten Italië is hij dan weer grote fan van Verratti. Volgens Fichajes.net zou hij ook graag opnieuw samenwerken met Dani Carvajal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties