Ferrera zorgt voor deze geweldige ommekeer bij OHL: "Wij zijn tevreden"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Ferrera zorgt voor deze geweldige ommekeer bij OHL: "Wij zijn tevreden"
Foto: © photonews

Sinds Emilio Ferrera het sportieve roer van Jacky Mathijssen overnam, gaat het opnieuw beter met OHL. Ferrera hamert op het offensieve en is blij met het aantal goals dat zijn team scoort.

De statistieken spreken overduidelijk in het voordeel van Ferrera. Onder Mathijssen scoorde OHL in zijn laatste 5 matchen welgeteld 1 doelpunt. Sinds Ferrera overnam zijn er dat al 13, oftewel gemiddeld meer dan 2 per partij. Een enorme vooruitgang.

"Voor ik kwam had de ploeg 1 op 18 en 1 keer gescoord in 5 matchen. Nu zijn wij volgens mij het team dat in de laatste 5 wedstrijden de meeste goals heeft gescoord. Wij horen alleszins bij de teams met de beste aanval de laatste matchen. Dat is niet slecht, we zijn tevreden", aldus Ferrera.

Voldoende kwaliteit

Meer punten, meer doelpunten, het mag duidelijk zijn dat de oefenmeester op de goede weg is met OHL. Maar is er op dit moment voldoende kwaliteit? "Op basis van wat ik de voorbije wedstrijden gezien heb, is er voldoende kwaliteit, maar we moeten voorzichtig zijn met het trekken van conclusies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties