Doelpuntenmaker Jutten: "Zeker niet bedoeling om Antwerp-fans te provoceren"

Caroline Tonnelier
| 19 reacties
Doelpuntenmaker Jutten: "Zeker niet bedoeling om Antwerp-fans te provoceren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geel speelde zaterdagavond een verdienstelijke wedstrijd op De Bosuil. Het verloor uiteindelijk met 2-1, maar de spelers mochten met opgeheven hoofd het veld verlaten.

Ook doelpuntenmaker Thomas Jutten besefte dat er misschien iets meer had ingezeten. "Ik vond dat wij een zeer verdienstelijke partij speelden en misschien wel recht hadden op een punt. Antwerp is een ploeg met heel veel ervaring en heel veel kwaliteit, maar we hebben het hen moeilijk gemaakt", aldus Jutten aan Voetbalkrant.com.

Na het snelle doelpunt van Jutten rende hij naar de spionkop van Antwerp, dit tot groot ongenoegen van de thuisfans. "Ik was inderdaad heel tevreden met mijn goal. Scoren in zo'n goed gevuld stadion met zo'n publiek is een droom voor iedere voetballer."

Top-acht lijkt ver weg voor Geel

Provocatie? "Het was zeker niet mijn bedoeling om de fans van Antwerp te provoceren. Integendeel zelfs. Ik vond het geweldig om voor een publiek als dat van Antwerp te spelen."

De top-acht is nu wel heel ver weg voor Geel. "Onze bedoeling is om het match per match bekijken. De top-acht is inderdaad ver weg, maar we zien wel wat de rest van het seizoen nog geeft. We hebben gisteren in ieder geval laten zien dat we er nog zin in hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties