Daarom trekt Castelletto (Club Brugge) niet naar KV Kortrijk
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KV Kortrijk legt uit waarom Jean-Charles Castelletto (Club Brugge) niet komt

Daarom trekt Castelletto (Club Brugge) niet naar KV Kortrijk
Foto: © photonews

De tijd dringt voor Club Brugge en meer bepaald Jean-Charles Castelletto. De verdediger leek op weg naar KV Kortrijk, maar de West-Vlamingen zagen uiteindelijk toch af van zijn komst. De reden daarvoor? Die is vrij simpel.

“Het is een beslissing van de clubleiding, van de bazen”, benadrukt sportief manager Patrick Turcq in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Omdat het in het geval van Castelletto om een huurspeler ging, vonden de bazen het niet nodig om hem te halen.”

Castelletto trekt mogelijk nog naar KVC Westerlo, daar kan je hier meer over lezen. En Kortrijk? Dat richt zich op een andere piste: Mateo Pavlovic. De boomlange verdediger van 25 is na dit seizoen einde contract bij Werder Bremen en heeft een voorstel van Kortrijk op zak. “De bal ligt in zijn kamp”, aldus Turcq.

Andere opties?

“Wij hebben ons finale en beste bod uitgebracht. We hebben Pavlovic voorlopig nog geen ultimatum gesteld, maar hopen wel dat hij de knoop snel doorhakt. Dat hij ook andere opties heeft? Dat is best mogelijk. Of misschien wacht hij op andere voorstellen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties