Maes reageert op de fans: "Het is jammer, maar het signaal moet van ons komen"

Redactie
| 14 reacties
Maes reageert op de fans: "Het is jammer, maar het signaal moet van ons komen"
Foto: © photonews

De fans van KRC Genk gaven Peter Maes afgelopen weekend een duidelijk signaal. Het blauw-witte legioen vindt dat de coach een kern heeft waarmee play-off 1 een must is. "Maar het is jammer dat er vanavond weinig supporters zullen aanwezig zijn", jammert de coach.

KRC Genk ontvangt vanavond Standard in de return van de halve finale van de Beker van België. De Smurfen moeten een 2-0-nederlaag uit de heenwedstrijd uitwissen voor een tripje naar de Heizel.

De fans verwachten alleszins een pak van KRC Genk. "Goed werk, Dimi. Nu is het aan Peter Maes", was de boodschap afgelopen zaterdag duidelijk: resultaten moeten volgen!

De Cristal Arena zal vanavond alleszins niet vollopen voor het treffen. Er worden amper zesduizend toeschouwers verwacht. "Dat is jammer", vertelt Maes in Het Laatste Nieuws. 

"Het is voor mijn fragiele groep belangrijk om steun te hebben. Maar de fans die wel aanwezig zijn zullen het fantastisch doen. Dat deden ze al een volledig seizoen zonder echt verwend te worden. Uiteindelijk moet het signaal van ons komen op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties