Moeder natuur dwarsboomt transfer van Loïc Rémy

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 6 reacties
Moeder natuur dwarsboomt transfer van Loïc Rémy

De uitleenbeurt van Loïc Rémy naar Leicester City leek in kannen en kruiken. Maar de Fransman kende tegenslag toen hij naar de Midlands wou vertrekken om zijn contract te tekenen.

Normaal gezien zou Rémy nu het truitje van Leicester City dragen, maar de natuur besliste daar anders over. Door slecht weer werd Remy’s vlucht richting Midlands geannuleerd. 

De twee partijen hadden nochtans een akkoord en het contract was klaar om getekend te worden. Maar volgens Sky Sports, is de aanvaller nooit richting Leicester kunnen gaan. Het vliegtuig dat voorzien was om Rémy naar de leider in de Premier League te brengen, mocht niet opstijgen.

Het heeft dus de afstand van 160 kilometer tussen Londen en de Midlands niet kunnen overbruggen. Gezien het late uur van de transactie, zou het ook onmogelijk geweest zijn om op tijd met de auto bij de Foxes te geraken. Pech dus voor Rémy, die hoopte om bij Leicester City terug wat speelminuten te krijgen. De ex-speler van Newcastle zal tot op het einde van het seizoen bij Chelsea moeten blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties