Club Brugge of AA Gent: "Maakt ons niet veel uit, het is een finale"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit la Cristal Arena
| 0 reacties
Club Brugge of AA Gent: "Maakt ons niet veel uit, het is een finale"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft zich geplaatst voor de finale van de Croky Cup. Als ze willen weten wie de tegenstander wordt, zullen ze nog even moeten wachten. AA Gent heeft één doelpunt voordeel, maar staat voor de moeilijke verplaatsing naar Jan Breydel.

" Op dit niveau is er geen voorkeur meer. We spelen sowieso de finale", zegt Eyong Enoh. "Het zal speciaal worden, wat er ook gebeurt. We gaan van dit moment moeten profiteren en mooi voetbal op de mat brengen. Ik heb eerder al twee finales gespeeld bij Ajax, een tegen Twente en een tegen Feyenoord (een verlies en een overwinning)."

Junior Edmilson zal na enkele weken bij Standard direct een topper mogen spelen. "Het is ongelofelijk, ik ben erg gelukkig en tevreden en zal van de finale genieten. Tegen wie ik het liefste wil spelen? Dat maakt niets uit, het is sowieso een finale", zei de Belgische Braziliaan na de match.

Het zal een match worden vol emoties

Ook Adrien Trebel heeft geen voorkeur. "Neen, geen voorkeur. Een finale speel je sowieso. Het zal een match worden vol emoties. Het is mijn eerste finale op het hoogste niveau. Bij de jeugd heb ik ooit wel een gespeeld, die van de Coupe Gambardella (een beker voor de U19 in Frankrijk, nvdr.)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties