Het overzicht van de resultaten in de lagere reeksen

Niet enkel in de Beker van België werd dit weekend gevoetbald bij de vrouwen. Ook in de nationale reeksen waren er enkele leuke partijen. Zo speelden ook de B-ploegen van Genk en Zulte Waregem tegen elkaar. Met een ander resultaat.

In tweede nationale stonden liefst twee wedstrijden op het programma. Het duel tussen Zulte Waregem B en Genk Ladies B werd een mooie opwarmer voor de clash tussen de A-teams.

En bij de B-ploegen won Essevee wel: 4-2 werd het tegen de Limburgse vrouwen. In de stand springt de club zo over Cercle Brugge naar plek 9. Louwel won van Wolfsdonk Sport (2-0) en staat nu derde.

Nog een uitslag uit de derde klasse B dan: Aywaille - Couvin-Mariembourg 3-1. De thuisploeg springt zo over Bilzen naar de 10e plaats in de stand.