Top&Flop De toppers en floppers bij de vrouwen

De toppers en floppers bij de vrouwen
Foto: © photonews

Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op het voorbije voetbalweekend en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen.

TOP: Spanning troef

Anderlecht won afgelopen weekend niet, en zo komt de spanning helemaal terug bovenaan de Super League. Anderlecht en Standard staan nu helemaal samen bovenaan in het klassement.

Bovendien volgt Lierse op amper 4 puntjes, na de halvering van de punten in play-off 1 zijn er dat nog twee. Wie in de play-offs het beste uit de verf komt, pakt meteen ook de titel - zoveel lijkt nu al duidelijk.

FLOP: Weinig doelpunten

Wel opvallend: amper 4 doelpunten in 4 wedstrijden in de Super League afgelopen weekend. Op Aline Zeler en Stevie Malagrida na kon niemand scoren.

De weersomstandigheden waren niet altijd even goed, maar voor de neutrale watcher zijn meer doelpunten altijd leuk. Waar dit seizoen al eens een 15-0 viel was een resultaat met twee brilscores dus vrij speciaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties