Reactie Bob Peeters stuurde zijn spelers na de rust met een bijzondere opdracht de mat op: "Nog vier punten en we zijn gered"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 10 reacties
Bob Peeters stuurde zijn spelers na de rust met een bijzondere opdracht de mat op: "Nog vier punten en we zijn gered"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo ging gisteren zwaar met de billen bloot. Club Brugge stuurde de geelhemden met 6-0 op de bus richting de stille Kempen. "Maar ik verwijt mijn spelers helemaal niets", aldus Bob Peeters.

"Wat kan ik zeggen?" Het waren de eerste woorden van Bob Peeters op de persbabbel na Club Brugge - KVC Westerlo. "Na de overwinning van een weekje geleden tegen Standard was er hoop, maar..."

"De andere topclubs zullen het niet graag horen, maar Club Brugge steekt er momenteel met kop en schouders bovenuit. We hadden een slechte dag, maar ik verwijt mijn spelers helemaal niets. Ik ben ook niet boos."

De andere topclubs zullen het niet graag horen, maar Club Brugge steekt er momenteel met kop en schouders bovenuit

Bob Peeters

De Kemphanen hebben immers een ander doel. "Wij willen gewoon in eerste klasse blijven. Ik veronderstel dat dertig punten zeker en vast voldoende moeten zijn voor de redding. Nog vier dus."

"Aan de rust was de wedstrijd al gespeeld", besluit Peeters. "Ik heb mijn spelers dan ook opgedragen om geen domme kaarten te pakken of geen risico's te nemen met het oog op blessures. Wij willen op speeldag dertig feesten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties