Reactie Hoofdrolspelers uit de meest besproken fase in Lokeren - Genk reageren: "Absoluut rood!"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Lokeren
| 35 reacties
Hoofdrolspelers uit de meest besproken fase in Lokeren - Genk reageren: "Absoluut rood!"
Foto: © SC

De meest besproken fase uit Lokeren - KRC Genk was de reactie van Bailey tegenover Galitsios. De Genk-speler kwam weg met geel, bij Lokeren schreeuwde iedereen om een rode kaart.

"Die speler trok aan mijn shirt en duwde in mijn rug. Ik probeerde me vrij te draaien", doet Bailey kort zijn relaas. Nadien had hij het helemaal verkorven bij de Lokeren-aanhang en werd hij steevast getrakteerd op een fluitconcert. "Iedereen was tegen mij, maar ik heb gewoon verder gespeeld."

Een gans ander verhaal horen we bij die andere hoofdrolspeler. "Het was zonder meer een rode kaart. Ik kreeg tot 2 keer toe een elleboog in mijn gezicht", klinkt Galitsios fors. "Ik heb hem niet uitgedaagd."

De Griekse verdediger vroeg nog om uitleg bij de ref. "De scheidsrechter vertelde me dat het achter zijn rug gebeurde en dat hij het niet kon zien. De lijnrechter reageerde niet. Jammer, want hij hadden met 11 tegen 10 moeten spelen."

Afwachten of de reviewcommissie het goudhaantje van Genk zal oproepen. Voor de Limburgers zou een schorsing een serieuze domper zijn met nog 3 heel belangrijke en moeilijke wedstrijden op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties