Slecht nieuws voor Atlético Madrid en voor Carrasco

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Slecht nieuws voor Atlético Madrid en voor Carrasco
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend staat de Madrileense derby op het programma. Als Atlético en Real hun titeldroom nog een beetje levendig willen houden, dan is er slechts één optie: de drie punten.

De kloof tussen leider Barcelona en eerste achtervolger Atlético bedraagt nu al acht punten en Real staat nog een puntje verderop. De kans dat een Madrileense club de titel pakt, is dus sowieso al bijzonder klein.

Vorige week verloren zowel Atlético als Real twee punten. De colchoneros kwamen niet verder dan een 0-0 tegen Villarreal. Scoren: het is bijzonder moeilijk voor Atlético dit seizoen. Met 35 doelpunten in de competitie doen ze nog niet half zo goed als Real, de best scorende ploeg.

Ook tegen PSV kwamen ze niet verder dan een 0-0. Niet toevallig: zowel tegen Villarreal als tegen PSV was onze landgenoot Yannick Carrasco afwezig. De Rode Duivel is uitgegroeid tot een van de sterkhouders van Atlético en zorgt voor creativiteit en doelgevaar.

Carrasco hoopte zich klaar te kunnen stomen voor de derby, maar dat is niet gelukt. Op donderdag trainde hij met de bal, maar op vrijdag moest hij afhaken voor de training. Coach Simeone bevestigde dat hij niet beschikbaar is voor de derby, een serieuze aderlating voor Atlético.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties