Reactie Geen vierde Panenka voor Bostock want: "Ik moest variëren" vs. "Zijn traptechniek is zo fenomenaal"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Leuven
| 3 reacties
Geen vierde Panenka voor Bostock want: "Ik moest variëren" vs. "Zijn traptechniek is zo fenomenaal"
Foto: © photonews

Niet via een Panenka, maar wel met een kurkdroge knal in de linkerbovenhoek leidde John Bostock OH Leuven naar een belangrijke 1-0-voorsprong tegen KV Oostende. "Na alles wat er was gebeurd, moesten we snel ons vertrouwen terugwinnen."

De emoties liepen zaterdagavond hoog op aan Den Dreef. Met zijn strafschopgoal bevrijdde Bostock de Leuvense aanhang. Maar dus niet met de gekende stiftbal. "De Panenka geeft me een extra optie, ik hoef niet per se links of rechts te trappen."

"Anderzijds moet ik af en toe eens variëren. De keeper wachtte lang omdat hij de Panenka verwachtte. De 1-0 was immens belangrijk om het vertrouwen snel terug te winnen."

Zijn traptechniek is fenomenaal

Tegen de opener van Bostock had Wouter Biebauw geen verhaal. "Ik had de beelden van zijn Panenka's ook gezien. En in de andere gevallen schiet hij ze meestal hoog in doel. Ik wist dat ik niet moest gaan liggen, maar hij stak de bal enorm diep weg."

Net als bij de counter voor 3-0 die de Engelsman héérlijk afrondde. "Hij trapte van redelijk ver, maar de bal verdween perfect in de hoek. Zijn traptechniek is zo fenomenaal", besloot Biebauw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties