Reactie De Boeck klopt zich op de borst: "Wij hebben geen cadeaus gekregen zoals onze concurrenten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 20 reacties
De Boeck klopt zich op de borst: "Wij hebben geen cadeaus gekregen zoals onze concurrenten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd Glen De Boeck gisterenavond net iets te veel toen Besnik Hasi alle vragen kreeg. Zijn ploeg had zich net gered: "Zijn er ook nog positieve vragen?", vroeg de Moeskroen-trainer zich af. Natuurlijk Glen!

De Boeck zat immers te popelen om zijn verhaal te doen. Zes weken geleden nam hij een noodlijdende ploeg over en hij leidde hen naar zekerheid over behoud en misschien wel PO2. De vreugde was er achteraf niet min om. "Ik ben blij voor de groep. Ik wil geen afbreuk doen aan wat de vorige coach hier deed, maar ze hebben me gevolgd", aldus de jonge coach.

Ik heb jongens vertrouwen gegeven

"Ik heb jongens vertrouwen gegeven die er geen meer hadden, aan de fysiek gewerkt en looplijnen ingevoerd. Dat zag je tegen Anderlecht toch. Ze hebben de laatste weken gevochten als leeuwen. Dit is een pluim voor hun werk. Als je zag welke kritiek Mohamed en Mezague kregen... En nu zijn ze sterkhouders."

En De Boeck had ook nog een sneer in huis. "Wij hebben dit verdiend. Als je Besnik hoort dat we drie of vier goals hadden kunnen maken in de eerste helft... Wij hebben geen cadeaus gekregen, in tegensteling tot onze concurrenten. Die kregen er genoeg, gisteren nog (doelend op het gelijkspel van OHL tegen Gent)."

Â

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties