Andrade blikt vooruit op KV Mechelen: "Dé match van het jaar!"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Andrade blikt vooruit op KV Mechelen: "Dé match van het jaar!"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Darwin Andrade mocht zich eindelijk nog eens tonen. De Colombiaan kreeg tegen KRC Genk een basisstek en bedankte de coach met een puike prestatie. Hij hoopt dat hij vertrokken is voor een lange periode.

"De coach heeft me altijd gezegd dat ik in mezelf moet geloven en dat doe ik ook. Het was al een poos geleden dat ik mocht starten en ik vind van mezelf dat ik een goede wedstrijd gespeeld heb tegen Genk. Ik heb alleszins alles gegeven."

Ik ben de coach dankbaar

Darwin Andrade

"Mijn sterke punten zijn mijn snelheid en de agressieve manier van voetballen, voortdurend druk zetten op de tegenstander." Ondanks het feit dat hij een tijdlang de bank moest warm houden, heeft hij enkel lof over Yannick Ferrera. "Ik ben de coach dankbaar dat ik deze kans kreeg. Alles liep perfect."

Andrade hoopt dat hij erbij zal zijn tegen KV Mechelen. Dat wordt immers de match waarin beslist wordt of Standard play-off 1 haalt. "Dat is voor ons de belangrijkste match van het jaar", beklemtoont hij nog eens. "We staan nu op die zesde plaats en dat willen we ook zo houden." Druk? "Ach, bij Standard is er elke wedstrijd druk." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties