PSG en Real Madrid mogen op hun kop gaan staan: 'Eden Hazard moét bij Chelsea blijven'

Redactie
| 6 reacties
PSG en Real Madrid mogen op hun kop gaan staan: 'Eden Hazard moét bij Chelsea blijven'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije maanden leek het zo goed als duidelijk: Eden Hazard zou Chelsea verlaten om voor Real Madrid te gaan voetballen. Maar de nieuwe coach van de Londenaren steekt daar een stokje voor. Antonio Conte heeft plannen met de Rode Duivel.

Het is dan wel nog niet officieel aangekondigd, maar Antonio Conte gaat vanaf volgend seizoen - de Italiaan trekt eerst met La Squadrea Azzurra naar het EK - aan de slag als coach van Chelsea.

De oefenmeester gaf zijn verlanglijstje al door aan de bobo's van the Blues. Dat lijstje kan je HIER bekijken. Maar er is nog een voorwaarde. Conte heeft immers grootse plannen met Eden Hazard.

Het Laatste Nieuws vernam dat Chelsea er deze zomer dan ook alles zal aan doen de Rode Duivel te houden. Volgens de bestuurstop was het topseizoen van een jaar geleden geen toevalstreffer.

Maar dat is niet alles. Chelsea wil enkel meewerken aan een transfer als er honderd miljoen euro op tafel komt, terwijl de marktwaarde van Hazard momenteel gezakt is.

PSG en Real Madrid op de loer, maar...

Het is ondertussen geen geheim dat Hazard hoopt op een transfer naar droomclub Real Madrid, terwijl ook Paris Saint-Germain op de loer ligt. Maar onze landgenoot gaat er ook geen probleem van maken om nog een seizoen in Londen te blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties