Vorige week nog tegen AA Gent, nu tot 100.000 euro kwijt na een taxiritje

Maarten Pottie
| 1 reacties
Vorige week nog tegen AA Gent, nu tot 100.000 euro kwijt na een taxiritje
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Max Kruse, speler van VfL Wolfsburg, zal slechte herinneringen overhouden aan een taxirit van 18 oktober. Hij vergat maar liefst 75.000 euro in het voertuig, geld dat nog altijd niet werd teruggevonden.

Na een hattrick in de 4-2 overwinning tegen Hoffenheim op 17 oktober, besloot de Duitse international zijn geluk ook te beproeven op een pokertoernooi. Max Kruse is een fervent pokerspeler en hij won 75.000 euro op een World-Seriestoernooi in Berlijn, maar liet zijn prijzengeld vervolgens in een taxi liet liggen.

Betalen voor verloren geld

Maar daarmee was het nog niet gedaan, volgens Bild kan Kruse zich ook aan boete van 25.000 euro van zijn club verwachten. Dit werd beslist na een gesprek met de aanvaller, zijn trainer Dieter Hecking en sportief manager Klaus Allofs.

Allofs zei dat spelers te allen tijde werknemers van de club zijn, zelfs in hun vrije tijd. “Voetballers hebben bepaalde verplichtingen en wij verwachten een voorbeeldfunctie van onze spelers. Hopelijk heeft Kruse zijn lesje geleerd en verandert hij zijn gedrag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties